Anonymous richt pijlen op Elon Musk

Een Tweet van Elon Musk over de duurzaamheid van bitcoin viel bij veel crypto houders niet in goede aarde. Nu laat ook Anonymous zich uit over Elon Musk. Anonymous heeft een video online gezet over Elon Musk, crypto en de duurzaamheid van Tesla. Onlangs Teete Elon Musk dat Bitcoin niet duurzaam was. Hij vermelde echter niets over Doge coin waar hj mijarden van bezit en die op dezelde manier worden gemined als Bitcoin.

In de video is te zien dat Tesla vooral geld verdienen met bitcoin en de handel in CO2 contracten. Ook worden beelden getoond van kinderen in lithium mijnen die grondstoffen voor de batterijen van Tesla delven. In feite is het gehele aandeel Tesla (en bankrekening van Elon Musk) gefinancierd met subsidies van overheden en bitcoin winsten.

 

 

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.