E-Verwarming.nl

E-Verwarming.nl

Category

E-verwarming richt zich vooral op elektrische verwarming zoals convectoren, accumulatieverwarming, badkamerradiatoren, natuursteenverwarming en stralingsverwarming. Het merk Stiebel Eltron staat bij E-verwarming centraal door haar uitmuntende kwaliteit en snelle levering.

Dé specialist voor elektrische verwarming

Accumulatieverwarming
In accumulatoren bevinden zich vuurvaste stenen die ‘s nacht opgewarmd worden aan nachttarief. Overdag geven de stenen hun opgebouwde warmte geleidelijk vrij. Zo kan je tot 35% besparen op je energiekosten. Is de geaccumuleerde warmte op, dan wordt er overgeschakeld naar het dagtarief. Accumulatieverwarming is voornamelijk interessant voor goed geïsoleerde ruimtes die voor langere tijd verwarmd moeten worden en zijn nog interessanter in combinatie met zonnepanelen.

Stralingsverwarming
Stralingspanelen of infrarood panelen geven een straling af die door alle vaste objecten in dezelfde ruimte wordt geabsorbeerd en wordt omgezet in warmte. Daardoor creëren infrarood stralingspanelen een weldadige warmte die constant blijft en ontstaan er door deze manier van verwarmen geen wisselende temperaturen in de ruimte zoals het geval is bij traditionele luchtverwarming. De wandhangende stralingspanelen hebben daarnaast een prachtig design.

Contact Info